Projektjeink

A Gálfi Béla Nonprofit Kft. rövid és hosszú távú fejlesztési stratégiáinak egyik prioritása a krónikus pszichiátriai ágyak egy részének konvertálása a szociális védelmi rendszerbe. Minden megszüntetett kórházi ágy helyett pszichiátriai szociális férőhelyet építünk. Ezt a célt szolgálta 1997-ben a dolinai kórházi osztály szociális otthonná minősítése és 2007-ben ennek a kapacitásnak korszerű kiépítése Kiskovácsiban (SARA otthon project). A további tervekben egy 12 férőhelyes pszichiátriai lakóotthon és egy 120 ágyas Alzheimer otthon (AIDA otthon project) szerepel. A fejlesztési stratégiák másik prioritása a kórházfejlesztés. Ez tartalmilag a fekvőbeteg ellátás szubspecialitásaihoz kötődő szakmai környezet minőségének fejlesztésében nyilvánul meg. A pszichiátriai fő diagnózis mellett a polymorbiditás és a gerontopszichiátriai polymorbiditás a kórházi fejlesztések fő iránya.
Energetikai beruházás az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával

Project elnevezése:

Energetikai beruházás a Gálfi Béla Nonprofit Kft.-ben.
A project leírása:

Az érintett telephely: Pomáz 0311/1 Hrsz. (Kiskovácsi Kórház)

A Pszichiátria-I. (P-I.) és a Pszichiátria-II. (P-II.) épületei homlokzati nyílászáróinak cseréje, a lapostetők és homlokzatok utólagos szigetelése.
  • P-I. épület: szintszám:4, homlokzat szigetelés: 1.475 m2, tetőszigetelés: 599 m2, 191 db. meglévő nyílászáró cseréje korszerű kivitelűre, módosított geometriai kiosztással.
  • P-II. épület: szintszám:2, homlokzat szigetelés: 1.751 m2, tetőszigetelés: 2560 m2, 167 db. meglévő nyílászáró cseréje korszerű kivitelűre, módosított geometriai kiosztással.
 

Pályázati hirdetmény.

Összegzés az ajánlatok elbírálásáról

Fehérép Kft. Szerződés

A kedvezményezett neve, elérhetősége:
Gálfi Béla Nonprofit Kft., 2013. Pomáz, Mártírok útja 22.
A közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Eneregia Központ Nonprofit Kft., 1134. Budapest, Váci út 45.

 


 

TÁMOP-6.2.2 / A-KMR- 09 / 2-2010-0013 sz. projekt. 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Project elnevezése:

Hiányszakmák képzési projektje a Gálfi Béla Nonprofit Kft-nél

A project leírása:

Az érintett telephely: Pomáz 0311/1 Hrsz. (Kiskovácsi Kórház)

A 31 hónapot felölelő projekt keretében összesen 132 fő képzése valósult meg egészségügyi szakmai területeken. A képzésben és továbbképzésben résztvevők kompetenciáját: ápolási asszisztens felzárkóztató, OKJ-s ápoló, és a "Transzkultúrális igények az ápolás folyamatában" témájú képzések megvalósításával fejlesztettük; ezáltal javítva a megváltozott igényekhez, az egyes területeken megjelenő hiányokhoz való alkalmazkodást, a foglalkoztathatóság szakmai feltételeinek megteremtését, a kompetenciák fejlesztését, valamint a humán erőforrás minőségi és mennyiségi szempontból történő optimalizálását. A képzések dolgozóink szakmai kompetenciáinak növekedését, magasabb képzettségek megszerzését eredményezték, ami az általuk végzett munka, így kórházunk által nyújtott szolgáltatások minőségének javulását eredményezi. A szakmai képzések megvalósítása Intézményünk esetében kiemelt jelentőséggel bír, az ezáltal kitűzött célok eléréséhez jelen projekt nyújtott segítséget.

A projekt kezdő dátuma: 2011.01.01, záró dátuma: 2013.07.31.

Összegzés az ajánlatok elbírálásáról 1.

Összegzés az ajánlatok elbírálásáról 2.

Együttműködési megállapodás EDUPED

Együttműködési megállapodás Kanizsay

Együttműködési LEM-TRÉNER Kft.

A kedvezményezett neve, elérhetősége:

Gálfi Béla Nonprofit Kft., 2013. Pomáz, Mártírok útja 22.

A közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Cím: 1134 Budapest, Váci út 45. "C" épület
Telefon: +36 1/273-4250

 


A közreműködő szervezetek